Odložená platba na platobnej bráne Comgate

Zákazník e-shopu má na platobnej bráne novú možnosť nakúpiť ihneď a zaplatiť neskôr. Odloženie platby je možné až o 30 dní, a to bezúročne. E-shop získa financie ihneď po nákupe. Službu prinášame v spolupráci s EquaBank. Ponukou odloženej platby na vašom e-shope získavate ďalších zákazníkov. 

Schválenie platby prebieha online v priebehu pár minút. Platca je o úspešnom overení informovaný emailom od Equa Bank spolu s informáciou k úhrade dlžnej čiastky. 

Zákazník má možnosť uhradiť platbu bezúročne v priebehu 30 dní alebo si zvoliť úhradu na splátky. Maximálna čiastka odloženej platby je 25 000 kč. 

Poplatok z platieb realizovaných odloženou platbou je stanovený sadzobníkom podľa celkového objemu transakcií na platobnej bráne a terminále: 

  • 0,59 % pre objem transakcií do 100 tis. Kč

  • 0,49 % pre objem transakcií 100 až 300 tis. Kč

  • 0,39 % pre objem transakcií nad 300 tis. Kč

Odložená platba je aktivovaná zo strany Comgate automaticky. Ponuka odloženej platby sa zobrazuje zákazníkom v zozname platobných metód brány.

Proces odložení platby na platební bráně

Pokiaľ ponuku platobných metód (platba kartou, prevod, dobierka,...) prezentuje v košíku, tak doporučujeme doplniť tuto ponuku o odloženú platbu s názvom platobnej metody “Odložená platba Equa Bank”. Text popisu metody je “Kúp ihneď, zaplať neskôr”.

Informáciu a popis platby môžete umiestniť priamo pri cene tovaru. Zákazníci tak budú informovaný o možnosti odloženej platby už vo fáze rozhodovania sa o produkte. Táto informácia môže ovplyvniť zákazníka pre výber drahšieho produktu alebo pre väčší nákup. Doporučený popis pre prezentáciu na stránke produktu je “ Platbu môžete odložiť. Kúpiť ihneď a zaplatiť neskôr.”

Ďalšie informácie najdete v API dokumentacii.

Veríme, že Vám nová platobná metóda privedie viac nových zákazníkov.

Odložená platba