Nová spolupráca so spoločnosťou Wisdom Factory

Společnost Wisdom Factory poskytuje komplexní služby pro softwarové, webové a mobilní řešení. Jejich novým projektem je webová stránka Pluginator, která nabízí pluginy od špičkových programátorů. 

Jedním z produktů je i plugin pro instalaci platební brány ComGate v open source platformě. "Hlavním důvodem k navázání spolupráce s ComGate bylo poskytnout
svým klientům platební bránu, která nabízí velké množství platebních metod a podporovaných měn,"
říká Roman Fila, výkonný ředitel Wisdom Factory.

Sleva na plugin platební brány pro WooCommerce 50 %

Ako by ste predstavili spoločnosť Wisdom Factory?

Spoločnosť Wisdom Factory vznikla v roku 2015 a od tohto obdobia sme úspešne zrealizovali viac než 200 projektov, pritom má náš tím momentálne 17 členov. Taktiež máme skúsenosť s tvorbou e-shopov akejkoľvek veľkosti s predajom služieb alebo tovaru. Zároveň ponúkame cez platformu Pluginátor pluginy pre malých podnikateľov, ktorí majú niekoľko produktov ale niekoľko tisíc klientov. 

Wisdom Factory

Ku každému zákazníkovi pristupujeme individuálne a s ohľadom na jeho potreby, situáciu a špecifické požiadavky. Vďaka znalosti najnovších trendov v IT oblasti dokážeme prispôsobiť riešenie presne podľa potreby zákazníka. Pre klientov zaisťujeme široké portfólio programátorských služieb, od webových stránok cez konzultáciu až po robustné riešenie na mieru. V súčasnosti spolupracujeme s klientmi z 9 rôznych krajín a s väčšinou z nich máme dlhodobú spoluprácu, ktorá funguje už roky.

Odkedy funguje Pluginátor?

Pluginátor ako projekt našej spoločnosti vznikol minulý rok a od tej doby stále rozširujeme našu ponuku, predovšetkým na základe dopytu od klientov. Všetky pluginy sú v praxi otestované na viacerých projektoch a stále evidujeme zvyšujúci sa záujem a stúpajúci počet predaných riešení cez Pluginátor. K pluginu poskytujeme ročnú aktualizáciu zadarmo a taktiež aktívny support cez e-mailovú alebo telefonickú komunikáciu. 

Prečo ste si vybrali pre spoluprácu práve platobnú bránu Comgate?

Hľadali sme platobnú bránu, ktorá by bola pre našich klientov zaujímavá a ponúkala by im široké spektrum využitia. Comgate nás zaujal hlavne kvôli počtom ponúkaných platobných metód a podporovaných mien. Veľkou výhodou Comgate je skutočnosť, že nemá žiadne fixné poplatky, ale klienti platia vždy iba percento z danej čiastky. Toto je veľká výhoda oproti ostatným platobným bránam, ktoré majú fixné poplatky aj pre e-shopy, ktoré majú priemerne nižšiu hodnotu objednávok. My aj naši klienti majú Comgate v obľube a pridanie platobnej brány do ponuky ich potešilo.

Roman Fila
Výkonný riaditeľ Wisdom Factory 

Roman Fila