Jednoduchšie, prehľadnejšie, výhodnejšie – predstavujeme nové tarify

Platobné služby Comgate majú nové tarify. Poplatky za používanie platobnej brány a terminálov sú ešte jednoduchšie, výrazne prehľadnejšie a výhodnejšie. Pre súčasného používateľa budú platiť od 1. júna alebo na žiadosť klienta aj skôr. Novým zákazníkom ich ponúkame už teraz.

Pýtali sme sa vás, počúvali a plánovali. Mesiace sme analyzovali komunikáciu s klientmi a ich požiadavky, dôkladne sme rozoberali ponuky konkurencie. Dopracovali sme sa k tomu, že je potrebné navrhnúť nové tarify, ktoré budú ešte prehľadnejšie. Aby si obchodník jednoduchšie spočítal, koľko ho prevádzka platobnej brány alebo terminálu bude stáť.

Platobná brána a terminály Comgate sa budú po novom riadiť tarifami, ktoré klientom poskytujú slobodu voľby – ktokoľvek si môže vybrať tú pravú. Vnímame, že sa naši klienti delia na dve skupiny, ktoré sa v mnohom líšia, aj keď obidve hľadajú dobrú cenu. Jedni chcú mať náklady pod kontrolou, ale nemienia riešiť zložité výpočty. Druhí sledujú rozloženie platobných metód vo svojom obchode, chcú sa vo väčšej miere podieľať na riadení nákladov na prevádzku platobných služieb. Všetky tarify sú pritom tak jednoduché, že sa každá zmestí na jednu stránku formátu A4.

tarify muž za počítačem

Tri voľby

  • Tarifa Start sa hodí pre začínajúcich obchodníkov, ktorí v minulosti neprijímali platby kartou. Po dobu šiestich mesiacov poskytuje platobnú službu bez mesačného poplatku a ani transakcie do mesačnej výšky 2 tisíc EUR (v Čechách 50 tisíc Kč) nie sú spoplatnené.

  • Tarifa Easy je, ako sa dá prečítať už z jej názvu, extrémne jednoduchá. Vyplatí sa podnikateľom, ktorí chcú mať výber platobnej brány alebo terminálu skutočne  „easy“. Jedna sadzba vládne všetkým – bez ohľadu na to, či ide o platbu debetnou alebo kreditnou kartou, bankový prevod na platobnej bráne alebo stravenkovú kartu na termináli. Obchodník si jednoducho spočíta náklady a zostane mu čas na činnosti, ktoré sú pre jeho podnikanie naozaj podstatné.

  • Tarifa Profi na druhú stranu ponúka rozdelenie sadzieb poplatkov podľa jednotlivých platobných metód. Využijú ho tí, ktorí sa do analýzy platieb vo svojom obchode chcú ponoriť viac do hĺbky a spočítať si náklady na jednotlivé použité metódy. Za zmienku však stojí, že aj takto rozdelená tarifa obsahuje v porovnaní s ponukami zvyčajnými na trhu len tretinu rozličných hodnôt.

Všetky sadzby verejne na webe

Všetky tarify ukazujeme verejne na webe, priamo na stránke danej služby – brány aj terminálov. A všetky sú naviac výhodnejšie ako tie minulé, obzvlášť fixné poplatky sme výrazne znížili. Aj v tomto prípade sme sa riadili spätnou väzbou od súčasných klientov. Za výhodnú cenu pritom stále dodávame platobnú službu, ktorá zvyšuje pomer dokončených platieb v e-shope aj v kamennej prevádzke.  

Čerstvým záujemcom o platobnú bránu alebo terminál ponúkame nové tarify už teraz. Pre súčasných klientov budú platiť od 1. júna 2023, na vlastnú žiadosť však na ne obchodníci môžu prejsť už skôr. Stačí napísať na podpora@comgate.cz alebo zavolať na číslo +420 228 224 267 (počas pracovných dní medzi 8:00 a 20:00).