Comgate a Shipmall sa predstavili na Czech On-Line Expo

Najväčší český veletrh e-commerce a on-line podnikanie Czech On-Line Expo hostili pražské Letňany a značky Comgate a Shipmall boli pri tom. Na rozsiahlom stánku sa návštevníci mohli zoznámiť s detailmi o platobnej bráne, termináloch a dozvedieť sa o službách fulfillmentu.

Viac ako sedem tisíc prevažne českých a slovenských návštevníkov spomedzi podnikateľov v on-line svete si v stredu a vo štvrtok našlo cestu do areálu PVA Expo Letňany. Na veletrhu Czech On-Line Expo sa zoznamovali aj so službami, ktoré im ponúkajú značky Comgate a Shipmall.

Czech On-line Expo logo
Czech On-line Expo stánek

Pri rozsiahlom stánku s otvorenou dispozíciou sa počas dvoch dní zastavili desiatky ľudí. „Zajímavé bolo, aká rôznorodá bola ich štruktúra. Prichádzali nielen noví záujemcovia o naše služby, ale zastavovali sa aj súčasní klienti, ktorí potrebovali poradiť, alebo potenciálni partneri spomedzi developerov so záujmom o spoluprácu,“ konštatuje riaditeľ Comgate Jakub Ouhrabka.

Ten v jednom z prednáškových sál počas obidvoch dní vystúpil s prezentáciou o trikoch, na ktoré môžu klienti naraziť v cenníkoch platobných brán. „Vždy je užitočné, keď sa na akciách tohto typu môžeme osobne stretnúť s e-obchodníkmi a developermi. Podobné veletrhy absolvujeme opätovne a tiež tentokrát hodnotím našu účasť pozitívne,“ usmieva sa Ouhrabka.