U podnikateľského úveru si najnovšie zvolíte dĺžku splácania

Podnikateľský úver poskytujeme pol roka, za tú dobu ho využili desiatky klientov Comgate. Pomáha im pri investíciách do e-shopu alebo pri nákupe zásob. A teraz je ešte flexibilnejší – sami si môžete zvoliť z troch možností dĺžky splácania.

Naplánujete si veľkú investíciu, napríklad do rozšírenia skladových priestorov. Jednoducho u nás zažiadate o podnikateľský úver, peniaze máte na účte za pár hodín. Splátky sa vám potom rok strhávajú automaticky z transakcií, takže sa nemusíte o nič starať. 

Ale čo ak sa nechcete viazať na tak dlhú dobu? Čo keď sa vám úver hodí napríklad len na nákup zásob za akčnú cenu? Aj v takom prípade vám dokážeme pomôcť – u podnikateľského úveru si najnovšie môžete zvoliť rôzne dlhé obdobia, v ktorých sa budú splátky z transakcií odčítať.

prodavač v obchodě

Sami si teraz určíte, či chcete vypočítať splácanie úveru na 3 mesiace, 6 alebo 12 mesiacov. Vo všetkých variantách sa splátky odčítajú automaticky z transakcií, nemusíte teda riešiť žiadne trvalé príkazy. 

Schválenie úveru prebieha online, je otázkou niekoľkých minút. A cena za jeho využitie patrí k najnižším na trhu – za úver na tri mesiace je poplatok 2,97 %, za úver na 6 mesiacov 5,94 % a za dvanásťmesačnú dobu splácania potom 11,88 %.

Viac informácií o podnikateľskom úvere nájdete na stránkach podpory Comgate. Zistite, ako môže pomôcť aj vám – nezáväzne po prihlásení do Klientského portálu.