Investujte do svojho e-shopu s podnikateľským úverom

V období, kedy sa trh e-commerce zbiera z poklesu, môže dať investícia do rozvoja e-shopu obchodníkovi konkurenčnú výhodu. Kde na ňu vziať zdroje? Pomôcť môže externé financovanie podnikateľským úverom pre klientov Comgate. Jeho schválenie i splátky sú jednoduché a rýchle, všetko vyriešite online.

Modelová situácia: dostanete sa k zdroju tovaru za akčnú cenu, čím sa môžete predzásobiť. Môže ísť o sezónne produkty, ktoré vďaka tejto príležitosti nakúpite lacnejšie ako konkurencia, a zvýšite svoj zisk. Alebo potrebujete modernizovať, nakúpiť vybavenie, pokým je za zvýhodnenú cenu pred očakávaným zdražením. Pôjdete do banky, tam prejdete schvaľovacím procesom, počas ktorého budete dokladať ekonomickú históriu firmy a aj svoje finančné zázemie. Kým sa k financiám dostanete, situácia sa podstatne zmení a šancu prepasiete.

pekařství prodavačka

Online žiadosť, splátky automaticky

S podnikateľským úverom, ktorý ponúkame v spolupráci so spoločnosťou Lemonero, sa nič také nestane. Nemusíte nikam chodiť, žiadosť podáte online, schválenie prebehne do desiatich minút. Stačí len obojstranný scan občianskeho preukazu. Klienti Comgate, ktorí aspoň tri mesiace používajú platobnú bránu, môžu získať úver vo výške 1 000 až 30 000 eur a použiť ho na akýkoľvek účel súvisiaci s podnikaním.

Financie tak máte na účte za pár minút a nemusíte mať starosť, že prepasiete pravidelné splátky. Už pri dohodnutí podmienok úveru, systém vypočíta splátky tak, aby ich predpokladaná doba bola 12 mesiacov, a nastaví automatické strhávanie z jednotlivých transakcií na platobnej bráne. Obchodu se bude dariť viac ako ste predpokladali - splátky prebehnú rýchlejšie, v opačnom prípade sa doba jednoducho predĺži. V každom prípade bude celkový poplatok za úver 11,88 %, nič naviac.

Podnikateľský úver môžete aktivovať v Klientskom portáli, podrobné informácie o celom procese žiadosti nájdete na stránkach podpory.