Comgate a Shipmall sa predstavili na Reshopere

Tisícky návštevníkov si nenechali ujsť veletrh Reshoper. V areáli PVA EXPO nesmel chýbať ani stánok spoločnosti Comgate a Shipmall, Jakub Ouhrabka v rámci partnerského programu vystúpil s prednáškou o maximálnom využití platobnej brány v e-shope.

Celú stredu sa pri dvojstánku Comgate a Shipmall v strednej časti veletržnej haly v Prahe - Letňanoch zastavovali návštevníci veletrhu Reshoper. Súčasní používatelia platobných služieb alebo fulfillmentu si chodili pre rady a tipy, začínajúci podnikatelia sa dotazovali na fungovanie platobnej brány, terminálov a na tarify. „Potešilo ma, že sa zastavilo aj niekoľko našich dlhoročných klientov, ktorí nás prišli len tak pozdraviť. Hovorili akí sú spokojní, a z toho máme samozrejme radosť.“ usmieva sa riaditeľ Comgate Jakub Ouhrabka.

Ten v rámci partnerského programu vystúpil s prednáškou. Na nej odovzdal publiku doporučenia, ktoré môžu e-shopom pomôcť k vyššej konverzii. Jeho tipy vychádzali zo spätnej väzby, ktorú zbierame od kupujúcich počas procesu platby v rozhraní brány. „Hlavné doporučenie je, aby obchodník vystúpil zo svojej bubliny a pozeral sa na svet očami zákazníka,“ zdôrazňoval.

reshoper stánek

Na fotografie z Reshoperu sa pozrite v galérii.   

Prezentácia Jakuba Ouhrabku na tému Ako mať viac zaplatených objednávok: