Vyskúšajte si platobnú bránu Comgate

Plánujete si na e-shop zaobstarať platobnú bránu Comgate a chcete mať jasnú predstavu o tom, čo vaši zákazníci dostanú? Teraz k tomu máte príležitosť – bránu si môžete vyskúšať priamo na našich stránkách.

Moderné grafické prostredie a široký výber platobných metód ponúka platobná brána Comgate. Jej vzhľad aj funkcie prinášajú lepší pomer dokončených platieb. Teraz si všetko môžete osobne vyskúšať v testovacom režime.

Nová verzia platobnej brány

Na konci mája sme spustili do prevádzky novú verziu platobnej brány Comgate 2.0, ktorej podoba aj funkcionalita sú výsledkom ročného vývoja a testovania. Má moderný, čistý vzhľad a jasnú logiku chodu, ktorá vedie k vyššiemu pomeru dokončených platieb. Zákazník v nej má na výber zo všetkých dostupných platobných metód.

zkouška platební brány

Rovnaké ako v plnej verzii

Priamo na našom webe si teraz môžete všetky vlastnosti novej platobnej brány vyskúšať. Model má rovnaký vzhľad a vlastnosti ako jeho plná verzia. Prejdite na ňom celý platobný proces rovnako ako zákazník na e-shope, vyberiete si platobnú metódu, môžete sa vrátiť a zvoliť inú… 

Výška čiastky je automaticky nastavená na 0,1 €– pokiaľ celý proces dotiahnete do konca a platbu dokončíte, prispejete spolu s nami na dobročinné účely. 

koláž platební brána