Platobná brána a terminály Comgate & Pohoda Expo 2019

Spoločnosť STORMWARE, ktorá vyvíja ekonomický systém POHODA, v stredu 11.9. usporiadala pre svojich užívateľov konferenciu a výstavu partnerských riešení POHODA EXPO. Mali sme možnosť sa zúčastniť a predstaviť naše služby platobnej brány a platobného terminálu.

V rámci konferencie s prezentáciou s názvom "Čo je nové v platobných službách" vystúpil náš marketingový riaditeľ Filip Ulík.

ComGate na Pohoda Expo 2019

Vo svojej prezentácii predstavil zmeny na trhu platobných brán a platobných terminálov z poslednej doby, naše nové obchodné podmienky a tiež aktuálnu situáciu okolo procesu implementácie silného zabezpečenia používateľa v rámci prijímania platieb on-line. Nové nariadenie by malo nadobudnúť účinnosť už 14. septembra.

Častou témou debaty na našej stránke bolo účtovanie transakcií na platobnej bráne a platobných termináloch Comgate v ekonomickom systéme POHODA. Od apríla 2019 sme pre platobnú bránu aj platobné terminály zaviedli novú formu účtovania vo formáte ABO. Ak si nie ste istý ako na to, v našom návode je všetko podrobne rozpísané.

Tiež Vás zaujímalo aj SW POHODA s platobnými terminálmi Comgate. Sme radi, že bolo na prezentáciu noviniek programu POHODA oznámené, že aktualizácie systému v októbri 2019 prinesie automatické prepisovanie súm do platobných terminálov Comgate pri využití POHODY ako pokladničného systému.

ComGate na Pohoda Expo 2019 - prezentace